Zonwering in Hoogeveen; ben jij daar naar op zoek? BeCom Montage is een specialist in zonwering. Wij leveren en monteren alle vormen van zonwering, maar ook rolluiken, raamdecoratie, overkappingen en veranda’s van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Daarbij vinden wij het heel belangrijk om goede service te bieden. Op alle buiten zonwering geven wij bijvoorbeeld minimaal vijf jaar garantie. BeCom Montage is gevestigd in Meppel.

In dit blog kun je lezen welke vormen van zonwering er allemaal bestaan en welke het best past bij jou! Zo kun jij een goede keus maken uit alle mogelijke zonweringen. 

Welke zonwering moet ik kiezen?

Op gebied van zonwering heb je erg veel keus. Het kan dan ook moeilijk zijn om een goede keus te maken. Jouw smaak en wens bepaalt natuurlijk, maar het is belangrijk om te weten welke het best bij jouw woonsituatie past. Wij hebben alle mogelijkheden op een rij gezet:

Rolluiken

Rolluiken zijn een zonwering met een dubbele functie; veiligheid. Met rolluiken kun je namelijk deuren en ramen geheel afsluiten, waardoor het voor inbrekers erg lastig wordt om jouw huis in te komen. Rolluiken bieden bovendien optimale bescherming tegen de zon, zonlicht kan totaal niet binnen komen. Rolluiken worden van verschillende materialen gemaakt, zoals kunststof of aluminium. 

Vind je veiligheid en privacy erg belangrijk? Dan zijn rolluiken een hele goede keus. 

Screens

Screens worden aan buiten kant van het raam tussen geleiders vlak langs het raam naar beneden geleid. Op zo’n manier kan de zon zeer goed buitengehouden worden, bovendien zorgt het optimaal voor privacy. Je kunt namelijk niet niet van buiten naar binnen kijken, maar wel andersom. 

Screens hebben een strak en modern uiterlijk, het glasvezeldoek is in vele kleuren leverbaar en zijn voorzien van een rits zodat de screen zeer wind vast is. De screens zijn te bedienen door middel van een slinger aan de buitenkant maar dit kan ook met een Somfy motor welke van binnenuit te bedienen is. Daarnaast is het mogelijk om uw screen te voorzien van Somfy afstandsbediening en Somfy Solar. Solar is het nieuwste systeem om uw zonwering te bedienen. Wij gebruiken Somfy besturing en daar geven wij 7 jaar garantie op.

Terrasschermen

Een terrasscherm is een zonnescherm dat werkt als overkapping boven een terras. Het houdt daardoor dus de zon uit het huis, maar ook van het terras.  Je kunt het best voor een knikarmscherm kiezen als je een overkapping boven je terras wilt, maar wel één die je weer kunt ophalen. Deze zijn te bedienen doormiddel van slingerstang of doormiddel van een Somfy motor. Onze terrasschermen worden voorzien van sattler of dickson zonwering doek.

Uitvalschermen

Uitvalschermen kennen we allemaal, het een veelvoorkomend vorm van zonwering. De uitvalschermen kunnen met de hand bediend worden, maar ook elektrisch. Een uitvalscherm past bijna bij ieder huis, bedrijfspand of horecagelegenheid. De uitval schermen worden voorzien van sattler of dickson zonwering doek. En eventueel met een volant.

Markiezen

Markiezen bestaan al zeer lange tijd, maar zijn nog steeds erg populair. Dat komt waarschijnlijk door de tijdloze uitstraling en door het feit dat ze in veel verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Daardoor zijn markiezen zeer geschikt voor klassieke woningen, maar ook moderne huizen. 

Vind je het belangrijk dat het zonlicht ook tegengehouden wordt als het van de zijkanten naar binnen schijnt? dan zijn markiezen uitermate geschikt. Daarnaast worden markiezen vaak gekozen door mensen die houden van zonwering in een mooie stijl. De omkasting kan uitgevoerd worden in aluminium of duurzaam hout. De markiezen zijn te bedienen doormiddel van een koord of door een Somfy motor. De doeken op de markiezen kunnen voorzien worden in klassiek maar ook in een modern design.

Raamdecoratie

Raamdecoratie zoals luxaflex en plissé gordijnen zijn ook een vorm van zonwering. Vaak worden ze aangeschaft met een decoratieve functie, maar de functionaliteit is ook erg belangrijk. Iedere woning heeft daarom passende raamdecoratie nodig. Het zorgt voor sfeer in jouw huis. 

BeCom Montage voor zonwering in Hoogeveen

BeCom Montage heeft jarenlange ervaring op gebied van zonwering. Wij kunnen daarom voor alle situaties passend advies geven. Wij werken in de regio Meppel. Als je zonwering in Hoogeveen zoekt, dan komen wij graag bij je langs om jou van advies te voorzien en in te meten. Wij komen dan uiteraard ook de zonwering monteren. Natuurlijk zijn ook klanten buiten onze regio van harte welkom!

Heb je interesse in één of meerdere van onze producten? Vraag dan een offerte aan! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen via 0522 246 595 of mailen naar info@becommontage.nl Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.