Zonwering in Hoogeveen; ben jij daar naar op zoek? BeCom Montage is een specialist in zonwering. Wij leveren en monteren alle vormen van zonwering, maar ook rolluiken, raamdecoratie, overkappingen en veranda’s van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Daarbij vinden wij het heel belangrijk om goede service te bieden. Op alle buiten zonwering geven wij bijvoorbeeld vijf jaar garantie. BeCom Montage is gevestigd in Meppel, een paar kilometer van Hoogeveen. Dus als je zonwering zoekt in Hoogeveen, kies dan voor ons!

In dit blog kun je lezen welke vormen van zonwering er allemaal bestaan en welke het best past bij jou! Zo kun jij een goede keus maken uit alle mogelijke zonweringen. 

Welke zonwering moet ik kiezen?

Op gebied van zonwering heb je erg veel keus. Het kan dan ook moeilijk zijn om een goede keus te maken. Jouw smaak bepaalt natuurlijk, maar het is belangrijk om te weten welke het best bij jouw woonsituatie past. Wij hebben alle mogelijkheden op een rij gezet:

Rolluiken

Rolluiken zijn een zonwering met een dubbele functie; veiligheid. Met rolluiken kun je namelijk deuren en ramen geheel afsluiten, waardoor het voor inbrekers erg lastig wordt om jouw huis in te komen. Rolluiken bieden bovendien optimale bescherming tegen de zon, zonlicht kan totaal niet binnen komen. Rolluiken worden van verschillende materialen gemaakt, zoals kunststof of aluminium. 

Vind je veiligheid en privacy erg belangrijk? Dan zijn rolluiken een hele goede keus. 

Screens

Screens zijn een soort rolluiken, maar dan van doek gemaakt. Ze worden van de bovenkant van het raam tussen geleiders vlak langs het raam geleid. Op zo’n manier kan de zon zeer goed buitengehouden worden, bovendien zorgt het optimaal voor privacy. Je kunt namelijk niet van buiten naar binnen kijken, maar wel andersom. 

Wil je profiteren van de optimale privacy die rolluiken bieden, maar houd je niet van het opgesloten gevoel? Dan zijn screens een zeer goede optie. Screens hebben bovendien een heel strak en modern uiterlijk. Het past daarom heel goed bij moderne woningen. 

Terrasschermen

Een terrasscherm is een zonnescherm dat werkt als overkapping boven een terras. Het houdt daardoor dus de zon uit het huis, maar ook van het terras.  Je kunt het best voor een terrasscherm kiezen als je een overkapping boven je terras wilt, maar wel één die je weer kunt ophalen. 

Uitvalschermen

Uitvalschermen kennen we allemaal, het is de meest gangbare vorm van zonwering. De uitvalschermen kunnen met de hand bediend worden, maar werken ook vaak elektrisch. Een uitvalscherm past bijna bij ieder huis, bedrijfspand of horecagelegenheid, behalve als doorloop belangrijk is. Bovendien houdt een uitvalscherm geen zonlicht tegen dat van de zijkanten komt.

Markiezen

Markiezen bestaan al zeer lange tijd, maar zijn nog steeds erg populair. Dat komt waarschijnlijk door de tijdloze uitstraling en door het feit dat ze in veel verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Daardoor zijn markiezen zeer geschikt voor klassieke woningen, maar ook moderne huizen. 

Vind je het belangrijk dat het zonlicht ook tegengehouden wordt als het van de zijkanten naar binnen schijnt? Kies dan voor markiezen! Ook als doorloop belangrijk is, dan kun je het best kiezen voor een markies, er bestaan namelijk modellen die deze mogelijkheid bieden. Daarnaast worden markiezen vaak gekozen door mensen die houden van zonwering in een mooie stijl.

Veranda’s of overkapping

Een veranda is een afgesloten aanbouw aan huis, waardoor je het gevoel hebt dat je buiten zit, maar dan in het warme comfort van een woonkamer. Een overkapping is een gedeeltelijke afsluiting van een terras. Het zorgt voor extra comfort en gezelligheid in de tuin. 

Voor een veranda of overkapping kies je als je een gezellige ruimte wilt maken in de tuin of de tuin wilt betrekken bij jouw woning. 

Raamdecoratie

Raamdecoratie zoals luxaflex en gordijnen zijn ook een vorm van zonwering. Vaak worden ze aangeschaft met een decoratieve functie, maar de functionaliteit is ook erg belangrijk. Iedere woning heeft daarom passende raamdecoratie nodig. Het zorgt voor sfeer in jouw huis. 

BeCom Montage voor zonwering in Hoogeveen

BeCom Montage heeft jarenlange ervaring op gebied van zonwering. Wij kunnen daarom voor alle situaties passend advies geven. Wij werken in de regio Meppel. Als je zonwering in Hoogeveen zoekt, dan komen wij graag bij je langs om jou van advies te voorzien en in te meten. Wij komen dan uiteraard ook de zonwering monteren. Natuurlijk zijn ook klanten buiten onze regio van harte welkom!

Heb je interesse in één of meerdere van onze producten? Vraag dan een offerte aan! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen via 0522 246 595 of mailen naar info@becommontage.nl Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.