Wie is Becom Montage?

Over Becom

BeCom Montage is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken, raamdecoratie, overkappingen en veranda’s voor zeer scherpe prijzen, zonder daarbij de topkwaliteit en goede service uit het oog te verliezen. Zo geven wij u vijf jaar garantie op alle buiten zonwering.

Horrenconcurrent

Horrenconcurrent is een dochterbedrijf van BeCom Montage die gespecialiseerd is in horren. Hier kunt u terecht voor horren met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Waarom BeCom Montage

Garantie

Wij staan volledig achter onze producten, daarom geven wij 5 jaar garantie op de door ons geleverd en gemonteerde producten.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom levert BeCom Montage alleen zonwering van A-kwaliteit.

Op maat gemaakt

BeCom Montage werkt alleen met maatwerk. Onze producten worden voor u op maat gemaakt. Samen zoeken we naar een oplossing die werkt voor uw situatie en die aansluit bij uw wensen.

Onze garantie

Doordat wij meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van buiten zonwering hebben, kunnen wij u in alle situaties een gepast advies geven.

Onze doelstelling is het leveren van kwaliteitsproducten; de beste in hun soort, tegen een betaalbare prijs. Dit doen we door slim en zorgvuldig onze leveranciers te kiezen. Bovendien zijn we een specialist en hebben we ons volledig op horren, rolluiken, overkappingen, veranda’s en buiten zonwering gericht. Daar plukt u de vruchten van.

Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.

Vraag hier gemakkelijk een offerte bij ons aan.