Zonwering in Meppel, ben je daarnaar op zoek? Ga dan naar BeCom Montage! Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in het leveren en monteren van verschillende vormen van zonwering bij mensen in Meppel en omgeving. In dit artikel kun je lezen voor wat voor soorten zonwering je bij ons terecht kunt. 

Wat voor soorten zonwering bestaan er?

De tijd is allang voorbij dat je alleen maar kunt kiezen voor valschermen of markiezen als zonwering, tegenwoordig bestaan er meer vormen. Zo kiezen steeds meer mensen voor bijvoorbeeld rolluiken. Deze bieden namelijk veel voordelen; ze sluiten de ramen en deuren geheel af, ze houden de zon dus optimaal tegen, zorgen voor koelte in de zomer en houden warmte vast in de winter. Daarnaast zijn ze zeer geschikt als je een goede nachtrust belangrijk vindt. Ze laten namelijk geen licht binnen en dempen het geluid van buiten. Natuurlijk kiezen veel mensen ook voor rolluiken vanwege hun bescherming tegen inbraak. En niet te vergeten ze zorgen voor een besparing op uw energierekening.

Wil je goed zicht naar buiten? maar wil je wel het voordeel van de privacy? Kies dan voor screens . Ze houden heel goed de zon tegen, van buiten kan er niet bijna niet door naar binnen gekeken worden, maar jij kunt er wel goed door naar buiten kijken! Screens hebben een mooie strakke en compacte vormgeving. Onze ritsscreens zijn altijd voorzien van een rits geleiding zodat het doek vast zit in de zijgeleiding en daardoor windvast.

Eigentijdse zonwering

Naast de reguliere producten voor zonwering kun je bij ons ook terecht voor zeer eigentijdse vormen van zonwering. Wat dacht je bijvoorbeeld van een veranda of overkapping? Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tuin meer te betrekken bij hun woning. Het wordt ook steeds warmer en zonniger in Nederland, dus je kunt meer en meer buiten gaan leven. Door een overkapping of veranda te plaatsen kun je maximaal genieten van de tuin. Kijk eens op onze website naar de mogelijkheden!

Zou je wel beschermd tegen de zon buiten op je terras willen zitten, maar wil je geen vaste overkapping? Dan is een terrasscherm de beste keus voor jou, dit wordt ook wel eens een knikarmscherm genoemd. Een terrasscherm oogt als een normaal zonnescherm, maar het scherm komt iets horizontaler en een stuk verder uit de cassette. Hierdoor kan het scherm een geheel terras overkappen. 

BeCom Montage voor zonwering in Meppel

Bij BeCom Montage kun je terecht voor alle vormen van zonwering, wij leveren hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Dit kunnen wij doen door onze manier van inkopen, maar ook doordat wij alles in eigen hand houden. Als je bij ons zonwering bestelt, dan heb je van begin tot eind altijd met maar één partij te maken. Wij komen bij je langs om de maten in te meten, voorzien je van alle advies en monteren de zonwering bij jou thuis. Wij zijn daarbij zeer service gericht, we willen graag aan de wensen van jouw wooncomfort voldoen.  

Wij zijn gevestigd in Meppel. Als jij in de regio Meppel woont, dan komen we graag bij je langs om onze producten en diensten aan jou aan te bieden. Natuurlijk verwelkomen we jou ook graag als klant als je in een andere regio van Nederland woont. 

Heb je interesse in onze producten? Via de website kun je heel eenvoudig een offerte aanvragen. Maak een keus voor het product, geef de maten door, vul je gegevens in en de offerte is aangevraagd. Wij sturen de offerte dan zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0522246595 of mailen. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier